Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Slovesno tudi v novem energetsko varčnem vrtcu Jelovica v Kamniku

Jelovica Hiše, ki je že lani, v komaj 5 mesecih dokončala nov, lesen vrtec v Kamniku, ga je včeraj po poldne  tudi uradno predala v uporabo malčkom in njihovim vzgojiteljem. Uradno odprtje in ogled objekta so gostili župan Šarec, ravnateljica novega vrtca Kamenček in direktor Jelovica Hiše, Gregor Banič. 
Vrtec Jelovica - KamnikSodelovanje med Jelovico in Občino Kamnik se je začelo junija lani, ko so se na občini odločili, da otrokom v vrtcu ob osnovni šoli, zaradi prostorske stiske, kar najhitreje zagotovijo nov objekt. Jelovica je projekt pridobila na javnem razpisu. Pri odločitvi za moderno leseno gradnjo so se, poleg hitrosti gradnje, na občini odločili tudi zato, ker želijo otrokom zagotoviti prijetno bivanje, kar omogočajo  izbrani, naravni  materiali, les  in karakteristike nizko energetske gradnje, ki jo izvaja Jelovica.

Vrtec Kamenček, ki stoji ob Osnovni šoli 27. julij v centru Kamnika, in  sprejme 78 otrok v ima 820 m2 v dveh nadstropjih, 5 oddelkov, ki imajo pokrito teraso in izhod na zelenice, saj je njihova osnovna usmeritev povezanost z naravo in skrb zanjo, saj se dobro zavedajo, da je narava najboljša učiteljica za otroke. Vrtec z sosednjo osnovno šolo povezuje pokrit hodnik, v zgornjem nadstropju pa so pisarne in prostori za vzgojno varstveno osebje. Igrišče, ki za enkrat še ni v celoti urejeno, bo opremljeno z igrali, ki bodo otrokom nudila veliko gibalnih izzivov, otroci bodo imeli tudi svoj vrt.
Vrtec Jelovica - župan Kamnika»Veseli smo, da so se tudi v Občini Kamnik odločili za sodobno gradnjo nizko energetskega vrtca z lesom, kjer je bivanje res prijetnejše,« je dejal Gregor Banič, direktor Jelovca Hiše d.o.o., podjetja v skupini Jelovica »Prednost takih objektov je tudi v hitri gradnji in hitri uporabi, bivanje v objektih z leseno konstrukcijo pa prijetni z odlično bivalno klimo, kar je pri vrtcih še posebnega pomena«.

Jelovca Občini vrtec predaja skupaj s celotno opremo. Uporabljeni so preizkušeni materiali, ki so prijazni do okolja in človeka, ki jih podjetje Jelovica Hiše vgrajuje tud v svoje energetsko varčne hiše.


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?