Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Drugo leto delovanja CER zaznamovala širitev

Ljubljana, 30.09.2014 

Investicije v energetsko učinkovitost so donosne in priložnost za gospodarstvo 

CER - Center energetskih rešitev
Drugo leto poslovanja Centra energetskih rešitev je na poslovnem delu najbolj zaznamovala širitev na hrvaški trg in ustanovitev Gospodarsko interesnega združenja CER, ki so se mu pridružili novi partnerji. 

Center energetskih rešitev (CER), v katerega so se združili Petrol, Jelovica, Knauf Insulation, Jub in Zelene energije, je v teh dneh obeležil svojo drugo obletnico delovanja. V zadnjem letu je CER zagotovo postal verodostojen svetovalec za učinkovito rabo energije. Ko govorimo o energetski učinkovitosti, CER gotovo postaja energetsko središče Slovenije. 
CER - Center energetskih rešitev

GIZ CER združuje ponudnike energetskih rešitev

Gospodarsko interesno združenje CER, ki je bilo ustanovljeno v zadnjem letu, združuje partnerje in ponudnike ter agencije s skupnim ciljem zagotavljanja učinkovitih energetsko varčnih rešitev in storitev. Predsednik GIZ CER in član uprave Petrola, Rok Vodnik, je poudaril zelo uspešno poslovanje CER tudi v drugem letu delovanja, saj se rast na področjih učinkovite rabe energije nadaljuje in širi. V začetku junija letos se je v zagrebškem Westgate Shopping City odprl CER Zagreb, kjer na dobrih 1.200 kvadratnih metrih trgovskih površin kupci lahko najdejo celostne rešitve za energetsko sanacijo objektov. Cilj podjetij, združenih v CER, je namreč kupcem ponuditi več, kot jim lahko ponudijo posamezna podjetja, torej ne zgolj posameznih izdelkov, ampak celostne rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam vsakega kupca. V ljubljanskem CER se je v zadnjem letu odvilo 22 dogodkov, od tega 15 v organizaciji CER. Tudi v Zagrebu poslanstvo CER nista zgolj svetovanje in prodaja, temveč tudi izobraževalni dogodki, ki so tako ali drugače povezani z energetiko. 
CER - Center energetskih rešitev

Investicije v energetsko učinkovitost so donosne za vse

Podpredsednik GIZ CER in predsednik upravnega odbora družbe Jelovica, Gregor Benčina, je pri tem dodal, da so investicije v energetsko učinkovitost donosne in, da je smer partnerjev CER k rešitvam, ki zagotavljajo manjšo porabo energije prava. Zato je tudi prihodnost CER po njegovih besedah v nadaljnji širitvi in oblikovanju novih produktov za učinkovitejšo rabo energije. Darko Bevk, komercialni direktor za regijo Knauf Insulation pri tem dodaja, da je v tem trenutku, ko se gospodarstvo nahaja v težki situaciji, energetska prenova stavb odlična priložnost. V Sloveniji je namreč okoli 80 odstotkov stavb primernih za prenovo, kar je velika priložnost za gospodarstvo.  
O prihodnjih izzivih je spregovoril tudi predsednik uprave BTC, Jože Mermal, ki v CER-u vidi pravega partnerja za iskanje sinergij pri energetski učinkovitosti in trajnostnem razvoju. BTC je namreč že desetletje aktiven na tem področju, CER pa bo s podjetjem BTC v prihodnje sodeloval predvsem kot strokovni partner na področju ozaveščanja o učinkoviti rabi energije v okviru BTC Misije zeleno.


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Najsodobnejša proizvodnja oken

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje. več >

Ostanimo zdravi

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka. več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Ostale novice

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?