Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Po energetski prenovi znižanje stroškov ogrevanja šole

Bohinjska Bistrica, 17.11.2014

V Jelovici smo končali glavni del celovite energetske obnove šole v Bohinjski Bistrici, kjer prihranke ogrevanja lahko pričakujejo že to zimo. Vgradili smo energijsko varčna lesena okna Jelostar.
Obnova šole z okni Jelovica
V začetku novembra smo v Jelovici zaključili z glavnim delom celovite energetske prenove osnovne šole v Bohinjski Bistrici. Projekt, ki ga je Jelovica dobila na javnem razpisu vključuje menjavo stavbnega pohištva, izdelavo fasadnega ovoja in izolacijo strehe. Vrednost v višini 980.000 evrov financirata država iz evropskega kohezijskega sklada in Občina Bohinj.
Obnova šole z lesenimi okni Jelovica

Stroški ogrevanja previsoki

Šola je bila zgrajena v 70-ih let prejšnjega stoletja, ko znanje in tehnologija nista omogočala gradnje energijsko varčnih objektov. Stroški ogrevanja šole, ki je skoraj brez izolacije in s starimi okni so bili vsako leto višji. Investitor se je na podlagi analize odločil za celovito sanacijo, s katero si bo znižal stroške obratovanja objekta. 
Obnova šole z lesenimi okni Jelovica

Najprej menjava oken

Projekt energetske sanacije na osnovni šoli v Bohinjski Bistrici smo v Jelovici, kot glavni izvajalec del začeli po koncu šolskega leta. Na 5.800 m2 velik objekt smo namestili lesena macesnova okna Jelostar s toplotno prevodnostjo  Uw = 0,88 W/m²K s trislojno zasteklitvijo, vhodna vrata ter prenovili fiksno zasteklitev na delu telovadnice. 
Potekala je tudi sanacija ovoja stavbe. Tako smo še pred zimo zaključili z glavnim delom sanacije, ki bo že letos omogočala prihranke. Naslednje leto stavbo čaka še izolacija podstrešja ter nameščanje termostatskih ventilov. 

Zaradi dobre koordinacije projekta, ki je trajal skoraj pet mesecev, predvsem pa zaradi usklajenost pri dobavi in strokovni montaža novih lesenih oken lahko na šoli že to zimo pričakujejo vsaj za četrtino nižje stroške ogrevanja in boljše bivalne in delovne pogoje učencev in učiteljev

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?