Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Starejši občani v Preddvoru že to zimo v energetsko prenovljenem domuNova lesena energijsko varčna okna in panoramske stene Jelovica v Domu za starejše občane nudijo tudi prijetno bivalno klimo. 
Lesena okna Jelovica - DSO Preddvor
Ob velikem številu energetskih sanacij, ki jih v Jelovici izvajamo v zadnjih letih, prevladujejo vrtci in šole. Občine namreč želijo povečati energetsko učinkovitost svojih stavb, čim prej znižati stroške energije, obenem pa zagotoviti ugodno bivalno klimo uporabnikom stavb.

Čim prej do nižjih stroškov energije

V sklopu strategije zelene občine so se za energetsko sanacijo doma za starejše občane odločili tudi v Občini Preddvor. Celovita obnova objekta je vključevala obnovo strehe, zunanjega dela objekta z dodatno izolacijo fasade in menjavo oken in vhodnih vrat z energijsko varčnim stavbnim pohištvom Jelovica. Projekt obnove je potekal več mesecev predvsem zaradi prilagajanja vsakodnevni uporabe objekta.
Lesena okna Jelovica - DSO Preddvor

Pri menjavi oken pomembna tudi strokovna izvedba

V Jelovici smo za ta projekt izdelali večjo količino troslojno lesenih oken, steklenih vhodnih vrat ter 45 dvižno drsnih panoramskih sten Jelostar s toplotno izolativnostjo Ug = 0,88 W/m2K. Novo stavbno pohištvo je izdelano iz macesna, v barvi naravnega lesa, ki lepo dopolnjuje novo podobo doma. Montažna ekipa Jelovice je opravila zahtevno delo, saj so morali prilagoditi vgradnjo dvižno drsnih sten na obstoječe odprtine objekta, obenem pa so morali obdržati posebej nizke spodnje prage dvižno drsnih sten zaradi potreb starejših oseb pri izhodih na balkone. 
Lesena okna Jelovica - DSO Preddvor
S sanacijo stavbnega pohištva v višini 270.000 evrov so stanovalci pridobili ugodne bivalne pogoje, občna Preddvor pa bo že to zimo občutno znižala stroške ogrevanja v svojem Domu starejših občanov. 


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Najsodobnejša proizvodnja oken

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje. več >

Ostanimo zdravi

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka. več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Ostale novice

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?