Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Nepovratne finančne spodbude Eko sklada letos le za lesena okna

Tudi v letu 2011 bo Eko sklad iz sredstev, ki jih zbira na podlagi energetskega zakona in uredbe o zagotavljanju prihrankov energije pri končnih odjemalcih, občanom ponudil nepovratne finančne spodbude v skupni višini 12 milijonov evrov. Večja sprememba, v primerjavi z letom 2010, je omejitev spodbud na področju zamenjave zunanjega stavbnega pohištva, tako da bodo do sredstev upravičeni le investitorji v lesena okna, balkonska vrata in fiksne zasteklitve, stavbno pohištvo pa mora biti vgrajeno po sistemu RAL.
lesena okna jelovica
RAL MONTAŽA pomeni vgradnjo sodobnega stavbnega pohištva po smernicah RAL, to pomeni s tesnenjem rege (odprtina med zidom na špaleti in okenskim okvirjem) po sistemu "znotraj bolj tesno kot zunaj" . Tesnjenje je tri-nivojsko, sestavljeno iz notranje paronepropustne ovire, zunanje parodifuzne (paropropustne) ovire ter sredinske toplotne in zvočne izolacije. Za kakovostno vgradnjo stavbnega pohištva je Jelovica v letu 2010 pridobila Znak kakovosti v graditeljstvu.

jelovica kakovostJelovica, eden vodilnih ponudnikov energetsko varčnih lesenih oken, je tudi letos za svoje stranke pripravila leseno in energetsko varčno okno, ki izpolnjuje pogoje subvencioniranja Eko sklada po konkurenčni ceni.
Okno Ekoterm, leseno okno s troslojno zasteklitvijo in toplim robom, je primerno predvsem za obnove in se izdela po meri. Poleg okna stranke dobijo celovito storitev, saj Jelovica okna zmontira, poskrbi tudi za okenske okvire, police in senčila po želji kupca, obenem pa stara okna lahko tudi odkupi in odpelje. Za okna stranka dobi petletno garancijo.

Glavni razlog za letošnjo novost Eko sklada je v spodbujanju vgradnje lesenih oken, balkonskih vrat in fiksnih zasteklitev, za kar so se v preteklost ljudje, zaradi večje investicije, odločali manj.
Odločitev za lesena okna je prava iz mnogih razlogov, saj investicija pomeni dolgoročen prihranek, lesena okna pa blagodejno vplivajo na počutje in zdravje, odlično dihajo in ustvarijo topel dom. Obenem pa so okna, ki jih ustvarijo v Jelovici plod znanja domačih strokovnjakov.
lesena okna Jelovica
Odločitev Eko sklada pa je tudi skladna z nacionalno politiko lesa, ki je bila sprejeta v Državnem zboru; les oziroma gozdovi namreč predstavljajo ponor CO2. Dolgoročno bo operativni program za zmanjševanje emisij toplogrednih plinov v celotno bilanco emisij vključeval tudi ogljik, ki je vezan v lesenih izdelkih, saj predstavlja bistveni zamik pri sproščanju CO2 v ozračje.
Več o tem: www.ekosklad-jelovica.si


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?