Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Družba JELOVICA HIŠE v 8 mesecih podvojila izvoz

Jelovica Hiše d.o.o., vodilni slovenski ponudnik lesenih energijsko varčnih hiš in večjih objektov, je v prvih osmih mesecih letošnjega leta podvojila izvoz. Družba, ki večino svojih izdelkov izvozi na najzahtevnejša zahodnoevropska tržišča, s tem potrjuje konkurenčnost in visoko kvaliteto svojih proizvodov.

gradnja hiše Jelovica

Vlaganje v razvoj novih tržišč in izvozna usmeritev družbe Jelovica Hiše se je obrestovala in tako je družbi v prvih 8 mesecih letošnjega leta uspelo podvojiti realizacijo poslovanja na zahtevnih trgih zahodne Evrope. Svojo prisotnost so okrepili predvsem v Nemčiji, Italiji, Avstriji in Švici, kjer je kvaliteta izdelka, energijska varčnost in zanesljivost pomemben kriterij za pridobitev poslov.

Kljub težkim časom, ko je vstop na nove trge ali povečanje prodaje na tradicionalnih trgih zapleteno, v družbi Jelovica Hiše ohranjajo svojo usmeritev poslovanja v tujini z iskanjem inovativnih prodajnih kanalov. Letos so bile to predvsem večje individualne hiše ali naselja hiš za znane kupce, v prihodnjih mesecih pa si obetajo uspeh tudi z ostalimi energetsko varčnimi objekti.

V tem obdobju je družba uspešno poslovala tudi na domačem trgu, kjer velja izpostaviti njihovo vodilno vlogo na področju postavitve zahtevnejših objektov, predvsem energijsko varčnih vrtcev in šol, saj so jih v zadnjih dveh letih postavili za 10.300 kvadratnih metrov uporabnih površin. Do septembra letos so v uporabo predali nove vrtce v Divači, Trzinu in Preddvoru, trenutno pa izvajajo dela na novem, doslej njihovem največjem vrtcu v Markovcih, ki meri prek 2.000 m2. Na osnovi številnih referenc je družba vodilni ponudnik zahtevnejših lesenih montažnih in energijsko varčnih javnih objektov v Sloveniji.

vrtec v Preddvoru

Letos mineva 70 let od postavitve prve lesene hiše Jelovica. Današnja hiša Jelovica se je skozi čas spremenila, postala je energijsko učinkovita, tehnološko dovršena in okolju prijazna. Glede na zmanjšano povpraševanje po individualnih hišah na domačem trgu, se družba Jelovica Hiše dobro prilagaja z novimi prodajnimi načini in razvojem sodobnih modelov, ki poudarjajo energijsko varčnost in zdravo bivanje, saj je to tudi pri domačih kupcih vse bolj pomembno.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?