Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Veliko zanimanja za drobne detajle lesene hiše JelovicaV soboto, 21.6.2014, smo predstavili leseno hišo iz serije modularno zasnovanih montažnih hiš EVO 14. Hiše EVO so nizkoenergijske, bivanju prijazne, odlkikuje jih tudi optimalno zasnovan tloris. 
Tokrat smo prikazali klasično zasnovano nizkoenergijsko hišo z dvokapno streho v velikosti 145 kvadratnih metrov površine. Obiskovalci, ki so na ogled hiše prihajali preko celega dneva, so želeli izvedeti podrobnosti in korake do vselitve v montažno hišo. Naši svetovalci so bili na voljo tudi za pojasnila o pridobivanju gradbenega dovoljenja in trenutno še aktualnih subvencijah Eko sklada. Vse več ljudi se zanima za manjše kvadrature hiš v klasičnih oblik, ki jih lahko postavimo na vse lokacije pri nas.

Dobro narejeni detajli hiše

V soboto predstavljena hiša je izdelana do faze delni ključ, zato so bili obiskovalci pozorni na velikosti posameznih prostorov in velikost hiše, ki ponuja veliko bivalnega ugodja. Obenem so bili navdušeni nad dobro izvedbo detajlov na hiši, ki so pomembni za energijsko varčnost objekta. Predstavili smo tudi modele nizkoenergijskih lesenih oken in vhodnih vrat. Navdušili so jih zanimivi dekorativni dodatki iz lesa, kot je macesnova terasa s pergolo v naravni barvi.

Odličen razpored prostorov

Lesena hiša EVO 14C Classic z dvokapno streho je, kljub klasični obliki sodobno zasnovana, z izjemno funkcionalnim tlorisom v pritličju in mansardi. Bivalni prostori imajo velike steklene površine in prehod na teraso. V pritličju je velik bivalni prostor s kuhinjo, jedilnim kotom in dnevno sobo v enem prostoru. V mansardi se nahajajo štiri sobe, garderobna niša in velika kopalnica. Tu je tudi manjši kabinet, sanitarije in servisni prostor. Tokrat si je investitor na hiši izbral belo fasado, jo dopolnil z lesenimi dodatki, kot so macesnova okna in macesnovo teraso s pergolo v naravni barvi.

Hiše EVO 14

Hiša Jelovica, ki je bila predstavljena v soboto, je iz serije EVO 14. Gre za modularno zasnovane hiše, kjer si stranka, poleg treh izpeljank tlorisa, sama izbere obliko strehe in dekorativne ali funkcionalne dodatke na hiši. 

Energijska varčnost hiše serijsko

Zaradi lesa in naravnih izolativnih materialov, iz katerih hiše naredimo v Jelovici, je bivanje kakovostno in zdravo, stroški ogrevanja pa so izjemno nizki. Vse naše lesene hiše so visoko energijsko učinkovite, kar zagotavlja različna sestava lesenih konstrukcijskih sistemov. Stranka se sama odloči, v koliko energijsko učinkoviti hiši želi bivati. Na voljo so energijsko varčna, nizkoenergijska ali pasivna izvedba. 

Hvala vsem obiskovalcem za sobotni obisk hiše.
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?