Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Delničarji Jelovice soglasni na skupščini


V ponedeljek, 4.8.2014, so na skupščini družbe Jelovica, kjer je bilo zastopanih 94,93% glasovalnih pravic, delničarji soglasno izglasovali vse predlagane sklepe. Družba Jelovica je tudi v letu 2013 nadaljevala z uspešnim poslovanjem, zato so delničarji soglasno potrdili letno poročilo in izplačilo dividende v višini 1 evro na delnico, ob tem pa upravnemu odboru podelili razrešnico in mu v odločanje zaupali prihodnje razvojne korake. Skupščina je za revizorja na predlog upravnega odbora ponovno potrdila družbo Deloitte Revizija.
 Skupina Jelovica je tudi v prvi polovici tega leta poslovala skladno z načrti. V primerjavi z enakim obdobjem lani beležijo boljše rezultate prodaje v tujini, prav tako so v prvih mesecih glede na lani na domačem trgu nekoliko povečali prodajo lesenih oken in individualnih lesenih hiš. Zelo dejavni so na področju energetskih sanacij javnih in individualnih objektov. Z nenehnim razvojem energijsko varčnih lesenih oken lahko kupcem ponudijo pester izbor kvalitetnih in energetsko učinkovitih izdelkov in celovite rešitve.
Tudi za drugo polovico leta so napovedi v Jelovici dokaj optimistične. Doma si obetajo realizacijo že podpisanih pogodb za postavitev večjih javnih lesenih objektov, ki so se zamaknile zaradi podeljevanja sredstev občinam, nadaljuje pa se tudi pozitiven trend pri prodaji individualnih montažnih hiš na domačem trgu. Ob tem njihovi največji tuji trgi ostajajo Švica, Nemčija, Italija in Avstrija, obenem pa uspešno vstopajo na nove trge, kjer so že realizirali prva naročila.

Junija letos je Jelovica, skupaj s partnerji na več kot 1200 m2 odprla nov Center energetskih rešitev (CER) v Zagrebu, kjer podobno kot v Ljubljani ponujajo celovite rešitve, svetovanja in izobraževanja za povečanje energijske učinkovitosti stavb. Za družbo aktivna vrnitev na hrvaški trg predstavlja novo tržno priložnost, saj je njihova blagovna znamka tam dobro poznana.Skupina Jelovica, ki je danes razvojno naravnana v energetsko varčnost ter zdravo življenje usmerjena družba, bo drugo leto praznovala že 110-letnico delovanja. Verjamejo, da lahko tudi v prihodnje, z inovativnimi poslovnimi modeli in vrhunskimi lesenimi izdelki za energijsko varčnost prav v zahtevnih gospodarskih razmerah krojijo vrh sodobne energetsko varčne montažne gradnje.Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Najsodobnejša proizvodnja oken

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje. več >

Ostanimo zdravi

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka. več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Ostale novice

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?