Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >
Videti pomeni verjeti! Na lastne oči se prepričajte o kvaliteti in prednostih energijsko varčne montažne gradnje.

Vabljeni na dan odprtih vrat hiše Jelovica v soboto 22.maja v Zduši pri Kamniku.

Na licu mesta vam bodo naši strokovnjaki posredovali vrsto nasvetov in koristnih informacij, s pomočjo katerih bo nakup vaše hiše lažji.

V Jelovici že desetletja večino montažnih hiš izvozimo na zahtevne trge zahodne Evrope. Razpolagamo z eno najsodobnejših tehnologij za proizvodnjo montažnih hiš ter z vsemi potrebnimi evropskimi certifikati, ki potrjujejo kakovost naših proizvodov. Sledimo načelom energijske varčnosti, optimalne arhitekturne zasnove objektov in ekološke usmerjenosti, saj se zavedamo, da so ti dejavniki vedno pomembnejši pri odločitvah o nakupu hiše.


Obiščite nas v soboto, 22. maja 2010, od 9.00 do 18.00 ure, v Zduši pri Kamniku.
Zemljevid lokacije najdete tukaj. Za več informacij smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 23 23 ali na številki vašega prodajnega svetovalca. Zaželeno je, da vašo udeležbo potrdite na e-mail:info.hise@jelovica.si

Avtor idejne zasnove hiše je arhitekt Marko Kališnik iz Biroja AGP


 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?