Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Dan odprtih vrat v Sončni vili Bovec

Vljudno vabljeni na dan odprtih vrat stanovanjskega objekta Sončna vila v Bovcu

Obiščite nas v soboto, 02. oktobra 2010 med 10.00 in 18.00 uro, v občini Bovec.

Na Dnevu odprtih vrat vam bodo naši strokovnjaki predstavili tri stanovanja v Sončni vili Bovec, ki so še na voljo (A1, A2 in C2) in posredovali vrsto nasvetov in koristnih informacij. Sončna vila se nahaja v samem osrčju Bovca, je locirana med hotelom Kanin in hotelom Alp. Za več informacij smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 23 23 ali na številki vašega prodajnega svetovalca.

Da bi bili na vaš obisk čim bolje pripravljeni, vam priporoačamo, da udeležbo potrdite na e-mail:

info.hise@jelovica.si

Kako čim bolje izkoristiti dan v Bovcu in okolici?
Dan lahko izkoristite tudi kot izlet z vašimi najbližjimi. Bovec je namreč skozi vse štiri letne čase odlično izhodišče za številne aktivnosti in vabi na ogled naravnih znamenitosti, kot so: slap Boka, trdnjava Kluže, izvir Soče, botanični vrt Julijana in mnoge druge.

 

Da bi vam in vaši družini omogočili še bolje izkoriščen dan, smo se z lokalnimi podjetji dogovorili za nekaj ugodnosti, ki jih lahko koristite ob obisku Dneva odprtih vrat Sončne vile. Z vizitko svetovalca, ki jo boste prejeli ob obisku, se lahko z družino odpravite na kosilo v Gostilno in pizzerijo Letni Vrt in tako koristite 15% popust na vso naročeno hrano.

V kolikor si želite poskusiti nekaj bolj adrenalinskega, lahko ravno tako z vizitko prodajalca koristite 10% popust pri adrenalinskih športih, ki jih ponuja RaftingTeam Bovec.
Rafting je primeren tudi za otroke nad 5 let starosti. Če želite glede varnosti ali njihove ponudbe izvedeti več, lahko pokličete na številko +386 41/338-308.Za rezervacijo aktivnosti je potrebna predčasna prijava na e-naslov

bovec.rafting.team@siol.net.

 

Ugodnosti veljajo le na dan 02.10.2010 zato jih kar najbolje izkoristite.

Sončna vila Bovec
Sončna vila Bovec je grajena po sistemu nizkoenergijske lesene gradnje Jelovica, ki s svojo tradicijo zagotavlja izdelavo najvišje kakovosti, optimalno mikroklimo bivalnih prostorov in kar 30-letno garancijo. Za izdelavo elementov so uporabljeni skrbno izbrani naravni materiali, ki zagotavljajo izredno bivalno ugodje, trajnost, uporabnost in enostavno vzdrževanje. Vila predstavlja med seboj povezane enote, v katerih se nahaja šest manjših pritličnih stanovanj in tri večja panoramska mansardna stanovanja z velikimi terasami.

Stanovanja imajo ločene vhode, ob objektu pa se nahajajo parkirišča (pritličnim stanovanjem pripada eno parkirno mesto, mansardnim dve). Funkcionalno zasnovana stanovanja omogočajo aktivno bivanje v vseh letnih časih. Pritlična stanovanja ponujajo neposreden izhod v atrij, mansardna stanovanja pa imajo izhod na teraso s prekrasnim razgledom. Bivalni del vseh stanovanj je orientiran tako, da je kar največ obsijan s soncem, skozi velike steklene površine pa omogoča stik s prečudovitim naravnim okoljem.

Pri oblikovanju interjerjev smo sledili sodobnim trendom in v objekt vključili tudi posamezne ideje svetovno znanih oblikovalcev, vgradili smo naravni tikov parket in izdelali lesene fasade iz sibirskega macesna, uporabili kamen za zidne obloge, ter vgradili vrhunska lesena okna, s čimer sta zagotovljena energijska varčnost in ugodno počutje. Vgrajena keramika je visoke kakovosti in skladna s sodobnimi trendi.

Več informacij in fotogalerija Sončne vile Bovec>>

Skupina Jelovica
je ponudnik sodobnih hiš in njihovih elementov, ki so energijsko varčni, okolju prijazni, nezahtevni za vzdrževanje in narejeni iz ekološko sprejemljivih materialov. V svoji več kot petdesetletni tradiciji smo v Evropi postavili že več kot 12.000 nizkoenergijskih objektov. Sledimo načelom energijske varčnosti, optimalne arhitekturne zasnove objektov in ekološke usmerjenosti, saj se zavedamo, da so ti dejavniki vedno pomembnejši pri odločitvah o nakupu hiše. V Jelovici oblikujemo hišo skupaj z vami in vam brezplačno svetujemo pri idejni zasnovi objekta. V naše hiše vgrajujemo naravne materiale in vam nudimo najsodobnejše ogrevalno-prezračevalne sisteme.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?