Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Sejem Dom 2017

Jelovica od 7. do 12. marca na sejmu Dom na Gospodarskem razstavišču.
več >

Eko subvencije 2016

Eko sklad objavil nov razpis za dodeljevanje eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Veliko zanimanja za pasivno hišo Jelovica


Zaradi obilnega deževja sicer nekaj obiskovalcev manj. Hiša Trend 182 je požela lepo zanimanje. Vprašanja predvsem o prednostih gradnje lesene montažne hiše in postopkih pridobivanja nepovratnih sredstev.


Obiskovalci, ki so zaradi močnih nalivov v petek uspeli priti na ogled pasivne hiše Trend 182, so se v hiši dobro počutili in dobili koristne informacij iz prve roke. Najbolj so jih zanimali postopki in možnosti subvencij Eko sklada in prihranki, ki jih nizkoenergijska ali pasivna hiša ponuja v času obratovanja. Hiša Trend 182, ki smo jo predstavili tokrat, je odličen primer, saj lastnik ob zaključku gradnje lahko pričakuje sredstva Eko sklada v višini 11.500 evrov, ki so zanj že rezervirana.

Postopki za pridobitev nepovratnih sredstev


Investitor je pred gradnjo oddal vlogo za pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada za gradnjo pasivne hiše. V Jelovici smo mu pomagali pri izpolnjevanju vloge, saj je predložil vso potrebno dokumentacijo, vključno s phpp izračunom porabe hiše in specifikacijo elementov hiše na podlagi razpisanih zahtev za pasivno gradnjo. V Eko skladu so vlogo potrdili kot popolno in zanj rezervirali sredstva.

Ob zaključku gradnje bo lastnik na Eko sklad poslal izjavo o zaključku naložbe, uspešno opravljen test zrakotesnosti hiše, ki ga izdelamo v Jelovici ter ostala dokazila, kot so fotografije hiše, dokazila o vgrajenih materialih, itd.

Natančna izdelava hiše Jelovica


Lesena hiša Trend 182 je obiskovalce prepričala s svojo prostornostjo v dveh etažah in veliko svetlobe v prostorih. Posebej so bili navdušeni nad dobro izvedbo hiše in detajlov, ki običajno nove lastnike lesenih montažnih hiš najbolj skrbi. Poleg ogleda hiše so svetovalci Jelovice podali praktične nasvete o korakih gradnje in izbiri optimalne energijske učinkovitosti hiš glede na naravne danosti in materiale.

Hvala vsem, ki ste nas obiskali. Naslednji dan odprtih vrat hiše Jelovica bo v soboto, 15.11. 2014 v Škofji Loki.Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Ostale novice

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe

Na podlagi 34. člena Zakona o prevzemih (ZPre-1), uprava ciljne družbe JELOVICA, lesna industrija d.d., objavlja naslednje mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe.

več >

Obvestilo o pridobitvi kvalificiranega deleža

Zainteresirano javnost obveščamo, da je družba EBS Group d.o.o., Prešernova 19, Kranj, dne 12.5.2016 pridobila 400.000 navadnih imenskih delnic izdajatelja Jelovica d.d. več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Ponedeljek, 11.4.2016

23. Skuščina delniške družbe Jelovica d.d. bo v sredo, 11.05.2016, ob 12.00 v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor. več >

Nov razpis Eko sklada

Ljubljana, 4.3.2016

Eko sklad je 4. marca objavil nov razpis za dodeljevanje neporatnih finančnih spodbud občanom za obnovo starejših stanovanjskih stavb. Eko subvencije je mogoče pridobiti tudi pri menjavi starega stavbnega pohištva z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni. več >

Eko subvencije 2016

Eko sklad tudi v letu 2016 nadaljuje z dodeljevanjem nepovratnih finančnih spodbud občanom za obnovo starejših stanovanjskih stavb. Eko subvencije je mogoče pridobiti tudi pri menjavi starega stavbnega pohištva z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?