Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Center energetskih rešitev tudi na HrvaškemVčeraj so Jelovica in partnerji v zagrebškem West Gate Shopping City odprli nov Center energetskih rešitev (CER), kjer bodo gospodinjstva in podjetja našla najboljše celostne rešitve za energetsko prenovo. Na voljo bodo tudi brezplačna svetovanja in izobraževalne delavnice.
Sodobne rešitve za energetsko varčnost stavb odslej kupci najdejo v Centru energetskih rešitev, ki so ga Jelovica, Petrol, Knauf Insulation, Mik, Sloluks uradno odprli v Zagrebu. Po odprtju je sledilo strokovno omizje na temo potencialov in možnih rešitev za večjo energetsko učinkovitost Hrvaške z domači in tuji gosti, med drugimi tudi Gregor Benčina, predsednik uprave Jelovica in idejni pobudnik za oblikovanje centra. Na otvoritvi se je zbralo preko 150 gostov iz gospodarstva, lokalnih skupnosti in državnih agencij ter vlade in medijev.Rešitve za energetsko sanacijo na enem mestu


Na dobrih 1.200 kvadratnih metrih površin so na voljo celostne rešitve za energetsko sanacijo objektov. V CER Zagreb so namreč združeni energetska družba Petrol, proizvajalec stavbnega pohištva in energijsko varčnih hiš Jelovica, proizvajalec izolacij Knauf Insulation, proizvajalec oken MIK in proizvajalec razsvetljave za notranje in zunanje objekte Sloluks. Cilj podjetij je kupcem ponuditi več kot jim lahko ponudi posamezno podjetje, torej ne zgolj izdelkov, ampak celostne rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam vsakega kupca.

Dobra praksa iz Ljubljane zdaj tudi v Zagrebu


Energijska varčnost, zdravo in udobno bivanje, skrb za okolje in kakovostna ponudba na ključ so bila izhodišča za postavitev prvega tovrstnega centra v Sloveniji. Do slej so pri sanacijah pomagali številnim posameznikom, ki so tako zaradi povečanja energetske učinkovitosti privarčevali veliko denarja, podjetja združena v CER pa so nudila stabilna delovna mesta zaposlenim. CER v Ljubljani je v zadnjem letu obiskalo okoli šest tisoč strank, zgolj z izvedbo delavnic pa smo doslej poskrbeli za prihranek energije v višini 12.096 MWh/leto, medtem ko smo izpuste ogljikovega dioksida zmanjšali za najmanj 3.024 ton.
Vendar pa se podjetja združena v GIZ CER niso želela ustaviti na tej točki, ampak dobre prakse prenesti na Hrvaško. Tudi v Zagrebu misija CER ni zgolj svetovanje in prodaja, ampak tudi organizacija izobraževalnih dogodkov, katerih skupna točka je energetska učinkovitost.

Gregor Benčina, predsednik uprave Jelovica d.d., je ob tem povedal: »K oblikovanju CER Hrvaška smo povabili priznana podjetja z znanjem in inovativnimi rešitvami, s katerimi lahko zagotovimo kupcem najboljše prakse na področju energijske učinkovitosti. Dobre izkušnje iz Ljubljane zdaj prenašamo v sosednjo državo, ki se sooča enakimi zavezami do Evrope glede energetske učinkovitosti. Rezultati so že vidni, zato vem, da bo podobno tudi na Hrvaškem. Družba Jelovica je vodilni ponudnik energijsko varčnih izdelkov, z več kot 100-letno tradicijo na tem področju. Z našo ponudbo vrhunskih lesenih oken bomo pripomogli k energetsko varčnem in zdravem bivanju. Prepričan sem, da bodo stranke zadovoljne tako z novo generacijo naših sodobnih lesenih oken, kot tudi s strokovnim svetovanjem v CER-u.«

Okna Jelovica ponovno tudi na Hrvaškem


V novem CER-u Jelovica predstavlja paleto sodobnih lesenih in les-alu oken, od visoko energijsko varčnega do pasivnega razreda. Lesena okna odlikujejo inovativne rešitve za povečanje energijske učinkovitosti ter sodoben dizajn. Na voljo je tudi velika izbira lesenih vhodnih vrat, senčil in drugih dodatkov za ugodno bivanje in lep dom.
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?