Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Brezplačno energetsko svetovanje

Center energetskih rešitev - CER
BTC Ljubljana, Hala 2a (jug)
Vsak torek med 15:00 in 18:00Ali tudi v vaši hiši plačujete visoke račune za ogrevanje?

Vam skozi stara okna in slabo izolirane stene uhaja dragocena toplota in z njo denar?

Imate v vašem domu težave s slabim zrakom, vlago in plesnijo?


Tudi v letu 2015 se lahko o teh in drugih energetskih težavah brezplačno posvetujte z neodvisnim energetskim svetovalcem Simonom Brlekom.

Strokovnjak brezplačno svetuje v Centru energetskih rešitev v ljubljanskem BTC (Šmartinska 152, dvorana 2 -jug, poleg Massa in Gigasporta) vsak torek med 15. in 18. uro.

Na svetovanje se je potrebno prijaviti preko elektronske pošte na info@cer-slo.si ali preko telefona na 031 757 910.Ne izgubljajte več časa z iskanjem informacij o prihrankih energije preko spleta. Univerzalni odgovor na vprašanje, kako prihraniti energijo v vašem domu in s tem privarčevati, enostavno ne obstaja. Vsaka hiša ali stanovanje imata namreč svoje edinstvene značilnosti in zato lahko pravo rešitev dobite le na individualnem posvetu s strokovnjakom, ki vam bo svetoval na podlagi specifičnih značilnosti vašega objekta.

O energetskem svetovalcu Simonu Brleku

Simon Brlek je univerzitetni diplomirani inženir strojništva. Ukvarja se predvsem z energetskim svetovanjem, s pripravo vlog za subvencije Eko sklada in energetskimi izračuni po metodi PHPP (Passiv-Haus-Projektirungs-Paket), ki so zahtevani s strani Eko sklada.

Že vrsto let se posveča energijsko učinkoviti gradnji. Sodeluje pri energetskih pregledih javnih objektov, zasebnih poslovnih objektov in stanovanjskih hiš ter nadzoruje gradnje energijsko učinkovitih zgradb. Lani je pridobil tudi licenco za izdelavo energetskih izkaznic.

Z ženo in tremi otroci živi v Mekinjah nad Stično, v hiši, ki je bila leta 2007 na natečaju »Moj dom« razglašena za energetsko najbolj učinkovito enostanovanjsko hišo v Sloveniji.


 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?