Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Boljši, zanesljivejši, bolj inovativni
Za Jelovico sta razvoj in inovativnost pomembni za prodajo lesenih in energijsko varčnih hiš in oken, predvsem na tujih trgih, kjer je konkurenca najmočnejša. Kljub temu se trend izvoza Jelovice zadnjih nekaj let dviguje in danes znaša že več kot 70 odstotkov proizvodnje. 

V zapletenih razmerah poslovanja je treba biti boljši, hitrejši in zanesljivejši, predvsem pa bolj inovativen tako pri izdelkih, kot v poslovnih praksah.  Zaupanje kupcev v naše izdelke in storitve je ključno za nove posle. Iz izkušenj vemo, da sklepanje in širitev posla sloni na dolgoročnih odnosih s kupci. S preudarno strategijo izvoza v Jelovici vsako leto povečujemo prodajo na tujih trgih, saj je trg v Sloveniji za planirano rast družbe premajhen. So pa dobro izvedeni projekti doma odlična referenca za prodajo v tujini. Z projekti lesenih vrtcev, šol, dvoran, domov za starejše ter s  poslovnim modelom CER-a smo dokazali svoje znanje in inovativnost poslovanja.

Stranke nam priznajo kakovost

V primerjavi z lanskim letom, se je obseg prodaje lesenih oken v prvih šestih mesecih letos povečal, tako v tujini, kot doma, kjer nakupe dodatno spodbudijo tudi nepovratna sredstva Eko sklada. Tudi letos smo aktivni na energetskih sanacijah javnih objektov. Posebej v času šolskih počitnic so naše proizvodne kapacitete oken in montažne ekipe polno zasedene. Uspeli smo povečati obseg prodaje hiš in drugih večjih objektov na trgih Nemčije, Švice in Italije. V Sloveniji je se povečuje prodaja hiš, prav tako pa nadaljujemo s postavitvami energetsko varčnih vrtcev. Marca smo slovesno predali prvi lesen, energijsko varčen vrtec na Bovškem. Zaključena so naša dela na prvem lesenem domu za starejše občane, v velikosti skoraj 3000 m2. Center energetskih rešitev, ki že več dve letu deluje v Ljubljani, letos julija skupaj s partnerji odpiramo na Hrvaškem. Z vstopom sosede v EU si v Jelovici obetamo uspešno poslovanje na segmentu prenov. 

Inovativnost na vseh področjih

Zaradi razvoja in iskanja inovativnih rešitev strankam lahko ponudimo vrhunske energetsko varčne izdelke. Pri gradnji večnamenske dvorane v Senožečah smo uporabili inovacijo pri leseni konstrukciji, ki je bila nagrajena s priznanjem GZS. Inovativnost tudi sicer je gonilo rasti podjetja in pomembno za ohranitev konkurenčnosti, zato moramo vsi zaposleni v Skupini Jelovica nenehno stremeti k izboljšavam delovnih procesov in izdelkov in storitev. Le tako bomo našim kupcem ponudili najboljše izdelke in jih obenem prepričali v svoje znanje in pridobili zaupanje za naprej. 

V Skupini še naprej sledimo strategiji zelene in trajnostno usmerjene družbe, ki je tudi družbeno odgovorna. Verjamem, da lahko z jasno strategijo in zavzetim delom dosežemo cilje, ki smo si jih zastavili. 


Gregor Benčina, 
Predsednik upravnega odbora
Jelovica d. d.
Celotno publikacijo JeNovice najdete tukaj >>


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?