Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

V Jelovici predstavili nove modele notranjih vrat

Šenčur, 25. 8. 2011

Lesena notranja vrata KontrastLesena notranja vrata - belaLesena notranja vrata NaturaNotranja vrata Vivace Line oreh


Z novo paleto notranjih vrat, ki nadgrajuje njihovo obstoječo ponudbo, se bo Jelovica prvič predstavila na celjskem obrtnem sejmu septembra, kjer bodo predstavili energetsko varčna lesena okna.

Jelovica, vodilni proizvajalec lesenih oken in vhodnih vrat, nadgrajuje svojo obstoječo ponudbo tudi na področju notranjih vrat in se prilagaja zahtevam tržišča s cenovno še bolj zanimivimi modeli notranjih vrat Jelovica. V analizi so namreč ugotovili, da kupci notranjih vrat želijo večjo individualnost, zato so razvojne aktivnosti usmerili v razvoj novih modelov.

Poudarek pri razvoju novih modelov so v Jelovici usmerili v notranja vrata izvedena s pomočjo uporabe najsodobnejših materialov, ki na trgu zagotavljajo največji prodajni potencial prav zaradi izredno ugodnega razmerja med ceno in kvaliteto.
»Dolgoletna prisotnost na tržišču notranjih vrat ter direkten stik s kupci preko naše maloprodajne mreže sta nam omogočila, da smo skupaj s partnerji razvili široko paleto najsodobnejših notranjih vrat v cenovno izredno dostopnem razredu« je povedala Alenka Čibej, produktna vodja programa notranjih vrat v Jelovici.

Novi modeli notranjih vrat
Nov nabor izdelkov združuje 15 novih površin notranjih vrat v CPL izvedbi (hrast, češnja, javor, bukev in druge) ter 4 nove površinske obdelave v dekor izvedbi, ki bodo cenovno ugodnejši od izdelkov, ki so trenutno na voljo na slovesnem trgu. Kot posebno novost so predstavili linijo izdelkov »Kontrast«, ki predstavlja kombinacijo belo lakiranih vrat z dodatki orehovega, hrastovega ali bukovega furnirja.
V premijskem razredu si ponudbo razširili tudi z izdelki z dvema površinskima obdelavama, ki sodijo med najmodernejše evropske trende notranjih vrat.

Prvič na sejmu MOS
Nove izdelke bo Jelovica predstavila slovenskemu trgu septembra na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju, pa tudi v vseh njihovih poslovno servisnih centrih po Sloveniji, kjer bodo potekale promocijske aktivnosti novih izdelkov družbe Jelovica.
Več na www.jelovica-vrata.si.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?